Whole Home Mesh Wi-Fi System AC1300 Deco M5

Valabilitate: Pe stoc
Cod: 00031

SPECIFICATII

Whole Home Mesh

Pagina Producatorului

ELIMINA ZONELE FARA WI-FI

Elimina zonele cu semnal slab din intreaga casa si nu mai cauta in jur pentru o conexiune stabila. Vrei o acoperire mai mareO Pur si simplu adauga un alt Deco.

CONECTEAZA-TE IMEDIAT

Obosit de incarcarea nesfarsita? Cu un numar tot mai mai mare de gadget-uri care acopera latimea de banda din casele noastre, ai nevoie de o retea care sa poata face fata provocarii. Cu viteze de retea de trei ori mai rapide decat cele din generatia anterioara datorita tehnologiei wireless 802.11ac, Deco poate oferi conexiuni fara intarziere pentru pana la 100 de dispozitive.

ROAMING FARA INTRERUPERI

Deco lucreaza impreuna pentru a forma o retea Wi-Fi unica. Telefonul sau tableta se vor conecta automat la Deco care ofera cele mai rapide viteze pe masura ce te muti prin casa, creand o experienta online fara intreruperi.

CONFIGURARE INTUITIVA

Deschide Deco, instaleaza aplicatia si apoi pur si simplu urmareste instructiunile de pe ecran. Deco va avea grija de restul, asigurand functionarea retelei in cateva minute.

  • Conecteaza Deco la modemul de cablu si activeaza ambele dispositive.
  • Descarca si porneste aplicatia Deco.
  • Urmareste instructiunile din aplicatie pentru a configura sistemul tau Deco.
  • TP-LINK HOMECARETM

    TP-Link HomeCareTM asigura faptul ca fiecare dispozitiv din retea este protejat, iar o baza de date despre amenintari este actualizata direct de Trend MicroTM.

    Controalele parentale puternice pot limita timpul online si pot bloca continutul necorespunzator, in functie de profilurile unice create pentru fiecare membru al familiei. Se potriveste pentru fiecare tip de locuinta

770.00 lei

Categoria: Tag: