Ultrabook Explore 1405.1

Valabilitate: Pe stoc
Cod: 00088

SPECIFICATII

EXPLORE 1405 Kruger&Matz

Pagina Producatorului

Ajutor de incredere

Trebuie sa iti iei notite la universitate, sa faci tabele sau grafice la serviciu, sau doar sa te relaxezi cu serialul preferat? Oricare ar fi sarcina pe care o ai de indeplinit, Explore 1405 nu te va dezamagi. Dispozitivul are un procesor Quad core Intel® Celeron® N3450 si o frecventa de maxim 2.2 GHz, care impreuna cu cei 4 GB RAM vor asigura o performanta ridicata

Ecran Full HD

Orice ai face si indiferent de timpul petrecut la calculator, utilizarea laptopului Explore 1405 de la Kruger&Matz va fi o adevarata placere. Ultrabook-ul este dotat cu un ecran IPS de 14 inch si rezolutie Full HD, garantand, printre altele, imagini mai detaliate si culori mai vii. Convinge-te singur!

Functionalitate ridicata

Profita de potentialul oferit de Explore 1405! Pe langa cele doua porturi USB 3.0, slot micro HDMI  si port micro SD de pana la 128 GB, dispozitivul are si un port M2 (B-KEY/SATA), datorita caruia ii poti extinde memoria cu un SSD. In plus, este dotat si cu un port jack audio.

Confort in utilizare

Tastatura ultrabook-ului Explore 1405 nu te va dezamagi; asezarea ei perfect conturata si usurinta de a apasa tastele, impreuna cu touchpad-ul sensibil si precis garanteaza confortul in utilizare.

Design cu stil

Daca design-ul este la fel de important pentru tine ca si functionalitatea dispozitivului, atunci ultrabook-ul Explore 1405 de la Kruger&Matz va fi cu siguranta pe placul tau. Va atrage privirile din primul moment datorita faptului ca este subtire si usor, ceea ce te va face sa il iei peste tot cu tine

1,349.00 lei

Categoria: Tag: